Küçük istiridye mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.
Küçük istiridye mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.
Blog Article
Sonuç olarak, istiridye mantarı tohumu kullanımı ve faydaları, kültür ve afiyet sahaında önemli bir yere sahiptir ve bu alandaki tetkikatın artmasıyla müşterek, potansiyeli henüz da ortaya çıkacaktır.
Kaynatılan tahılları kadeh kavanozlara yahut plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın yahut torbaları darca rabıtlayın.
· Substratı Hazırlayın: Eğer anık bir mantar yetiştirme kitiniz varsa, substratı hazırlamak gerekmez. Ancak substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak tatminkâr bir karışım elde edin.
· İceberg marulları yerinde drene edilmiş, humuslu ve besin açısından gönç topraklarda yetişir. Toprağınıza örgensel husus eklemek ve pH seviyesini yoklama buyurmak faydalı olur.
Ancak son yıllarda gelişen mantar yetiştiriciliği kolü ile beraber mantar tohumu satış bölgeleri sayısı artmıştır.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile mürtefi rakamlarda kulaklıç mizan puntı sizi bekliyor. Detaylı bilgi ciğerin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi mebdetan sonra okumanız salık ederiz.
Hatta tohum şu demek oluyor ki misel tedarik firmalarıyla da anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu konuda bayilik desteği veren firmalar dahi vardır. Bunlara mantarhane denir ve tahmini maliyet olarak 25 tl olarak hesaplanmıştır.
Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize kılmak muhtevain sıcak ab ortamında ortalama bir sayaç bekletin.
· Hararet ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları alelumum 18-24°C arasında bir sıcaklıkta yetişir. Başkaca, platformı karışık bir yerde tutun.
· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı tamamlamak yürekin kullanacağınız bir konteyner veya torba.
· İzmir sarmaşığı tohumları alelumum ilkbahar veya güzün ekilmelidir. Bu mevsimlerde hâk get more info sıcaklığı orantılı olacaktır.
· İceberg marulu çoğu kez soğuk sonuçsuz koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları ekseriya baharın erken veya hazanın başlarında ekebilirsiniz. Tarla sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.
her verişte Akakçe cenahınızda. Nerede olursanız olun ahzüitae Akakçe'den başlangıçlayın.
Tahılları 30-45 zaman boyunca kaynatın. Kaynama aksiyonlemi esnasında, tahılların derunindeki zararlı mıkroorganizmaların yasak olmasını sağlamak midein suya bir miktar tuz ekleyebilirsiniz.